Konya tramvay durakları isimleri Konya’da yaşayan vatandaşlar veya Konya’yı gezme planı yapan insanlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Yerel halkın ulaşım için çoğunlukla tercih ettiği tramvay hattı ulaşım açısından kolaylık sağlıyor. Sizler de Konya tramvay durakları hakkında araştırma yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Bu yazı içerisinde sorularınızın cevaplarını bulacaksınız.

Konya Tramvay Durakları Sırası

Konya tramvay durakları Konya’da yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Trafik problemi olmadan gidecekleri güzergaha hızlı şekilde ulaşmak isteyen Konyalılar tramvay toplu ulaşım aracını kullanıyor. Fakat konuya hakim olmayanlar durakların sırasını merak ediyor.

Toplam 44 adet durağı bulunan bu hatlar ulaşım rahatlığı arayanlar için vazgeçilmez imkanlar sunuyor. Toplam 42 kilometrelik alana yayılmış olan bu durakların her birinde bekleme süresi yoğunluğa göre değişiyor. Konya tramvay duraklarının isimleri şu şekilde sıralanabilir;

Haber Resmi

Konya h1 Tramvay Durakları

Konya Tramvay Hattı Güzergahı

Konya tramvay durakları ve son derece geniş alana yayılmış olan güzergahı en fazla kullanılan ulaşım aracı olmaya devam ediyor. Farklı hatlarıyla beraber öğrencilere ve vatandaşlara kolay ulaşım zevki yaşatan tramvaylar güzergah konusunda da merak ediliyor. Konya da toplam gidiş dönüş dahil olmak üzere altı tane tramvay hattı bulunuyor. Bunlar şu şekilde sıralanabilir;

Konya Tramvay Durakları ve Güzergahı Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayın

Alaaddin-Adliye Tramvay Hattı Durakları

H5 Hattının hizmet verdiği güzergah en çok kullanılanlar arasında yer alıyor. Hal böyle olunca Konya tramvay durakları arasında H5 hattının uğradığı istasyonlar araştırma konusu oluyor. İşte Alaaddin-Adliye tramvay hattının durak isimleri;

Konya Tramvay Durakları Harita Görseli

Görsel hafızaya önem veren insanlar durakların isimlerini harita üzerinden görmek isteyebilir. Sizler de bu kişiler arasında yer alıyorsanız harita üzerinden bakarak konuyu kafanızda netleştirmek istiyor olabilirsiniz. Daha iyi anlamanız için Konya tramvay durakları harita görseli aşağıdaki gibidir;

Haber Resmi

Konya Tramvay Saatleri

Varılmak istenilen noktaya tam saatinde ulaşmak bulunulan çağda neredeyse imkansız hale gelmeye devam ediyor. Nasıl ki Eskişehirliler 476 saatleri konusunda araştırma yaparak zaman hesaplaması yapıyorlarsa Konyalılar da bunu Konya tramvay durakları ve saatleri üzerinden yapıyor.

Seferler sabah saat 06.00 da başlayarak 23.00’a kadar devam ediyor. Gün boyu onlarca tramvay hizmet için yola çıkıyor. Gece ve gündüz seferleri bulunan tramvaylar için detaylı saat bilgisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Konya Tramvay Durakları ve Saatleri İçin Link Tıkla

Konya Tramvay Durakları Selçuklu/Konya Yakınında Var mı?

Konya’nın Selçuklu bölgesi en çok ziyaret edilen bölgeler arasında yer alıyor. Sizin de bu noktaya ulaşmanız gerekiyor ve nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız bazı önemli noktaları öğrenmeniz gerekiyor.

Konya tramvay durakları arasında Selçuklu bölgesinin yakınından geçen hat H1 hattıdır. Seyahat süresi ortalama 50 dakika sürmektedir. Saatler hafta sonu ve hafta içi farklılık gösterebilmektedir. Bu hattın gece tarifesi de hizmet vermeye devam etmektedir.