TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı şoför Kiraz karakteri ile oldukça ses getirdi. Heyecan dolu yeni sezonuyla ekrana gelen dizide seyirciyi bir sürpriz bekliyordu. Ekranların sevilen sanatçı ve oyuncusu Öykü Gürman şoför Kiraz rolü ile diziye dahil oldu.

Şoför Kiraz Öykü Gürman Kimdir?

4 Ağustos 1982 İstanbul doğumlu olan oyuncu aslen Trabzon Of’ludur. Berk adında ikiz kardeşi ile seslendirdikleri türkü ile gündeme gelmiş ve insanlar tarafından çok sevilmiştir. Gürman orta okul ve lise hayatını İstek Vakfı Acıbadem Lisesi’nde okumuştur. Lisans eğitimi ise İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır.

Haber Resmi

Müzik hayatına şan ve keman dersleri ile başlayan Öykü Gürman Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak kedine özgü bir müzik tarzı oluşturmuştur. 2007 yılında çıkardığı ilk albümünde Berk Gürman imzalı şarkılara yer verdi. Ayrıca türküleri de flamenko ile harmanladı ve büyük beğeni topladı.

Haber Resmi

Oyunculuk hayatında ise Türkü Filmi, Urfalıyam Ezelden, Sen Anlat Karadeniz, Gel Dese Aşk dizilerinde yer aldı. sinema filmi olarak 2014 yılında Panzehir isimli filmde yer aldı. günümüzde ise TRT 1 ekranlarında görüntülenecek olan Gönül Dağı dizisinde rol almaya başlamıştır.