Otogar ve Gökmeydan Mahallesi arasında kurulan Kentpark projesi yaklaşık 300 bin metrekarelik bir alana kurulmuştur. Açık-kapalı havuzlar, Türkiye’de ilk defa yapılan yapay plajı, restoranları, at binme alanları ve oyun noktalarıyla şehirdeki bireylere hizmet vermektedir.

Deniz olmadığı için özellikle yüzmek isteyenler Eskişehir Kentpark Plajı’nın yolunu tutmaktadır. Yüzmeye gitmişken elbette acıkacak ya da bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak isteyeceksiniz. Bu aşamada Eskişehir Kentpark Plajına hangi yakın marketler var?

Kentpark Plajına Yakın Marketler Hangileri?

Şehrin merkezinde kurulmadığı için plaja gitmeden önce ihtiyaçlarınızı karşılamanızı öneriyoruz. Market alışverişi yapmanız gereken bir durumda ise tercih edebileceğiniz birkaç nokta bulunuyor.

Kentpark içerisinde market olmadığı için dışarıya çıkmanız gerekiyor. Plajın kuzeyine doğru Zırhlı Toptan Market Eskişehir alanını tercih edebilirsiniz. Ancak burası uygun değil derseniz diğer seçeneklere göz atın.

Haber Resmi

Eskişehir Kentpark’ın hemen güney kısmında en yakın Keskin Gıda marketi bulunuyor. Yemek ve içecek ihtiyaçlarınızı buradan karşılayabilirsiniz.

Özel araçla kolayca erişebileceğiniz bir alan daha bulunuyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bal Mumu Müzesi yönünde ilerlediğinizde 3M Migros’a uğrayabilirsiniz.

Acıktıysanız ve karnınızı doyurmak isterseniz Kentpark alanından çıkmadan E&S Kırım Çibörekçisi sizleri bekliyor.