Termal oteller; doğal sıcak su kaynaklarının yer aldığı bölgelere kurulan özel alanlardır. Yer kabuğundan gelen sıcak suyun içerdiği mineraller ile sağlık, güzellik ve rahatlama sunduğu bilinmektedir. Fay hatlarının yer aldığı bölgelerde genel olarak termal otel bulunmaktadır.

Eskişehir Termal Otel Listesi | 5 Öneri

Türkiye’de termal oteller çok yaygın bir şekilde bulunur. Eskişehir’de termal oteller de bu açıdan belirli sayıda da olsa yer alır. Gitmek isteyenler için Eskişehir’de termal otel listesini sizler için paylaşıyoruz.

1 – Tasigo Eskişehir

Eskişehir merkez bölgesinde yer alan Tasigo Otel, en çok tercih edilen ve kullanılan yerlerden birisidir. Merkezde yer almasıyla sadece termal sağlık değil gezip görmek gibi fırsatları da sunmaktadır. Dışarıdan sunduğu güzel tasarım kadar hizmetleri, imkânları ile kullanıcılar tarafından yüksek puanlanmaktadır.

Haber Resmi

2 – Questa Thermal Spa Hotel

Adından da anlaşılacağı üzere Questa termal otellerden sadece birisidir. İçeride termal kaynaklı hizmetlerin yanı sıra spa gibi masaj imkânları da yer almaktadır. Yine konum olarak Eskişehir merkezde bulunan termal otele erişmek çok kolaydır.

3 – Lidya Park Termal Otel

Daha uygun fiyatlar ile termal otelde kalmak isteyenler için seçeneklerden birisidir. Lidya Park Termal Otel yüksek puanlamaya sahip otellerden birisidir. Hizmet ve gerekli ödeme koşulları ile beğeninizi kazanacağını düşünüyoruz.

Haber Resmi

4 – Formercity Termal Hotel

Fırsatları değerlendirmek isteyenler için Eskişehir termal oteller arasındaki bu adres, konum itibarıyla ulaşım kolaylığı sunar. Normal otel gibi kullanabilir ya da termal fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

5 – Has Termal Otel

Görece daha küçük olan ancak beklentileri yerine getiren adreslerden birisidir. Has Termal Otel, Eskişehir merkezde olup ulaşım rahatlığı sunmaktadır. Aile oteli olarak da tanıtan bu adres için rezervasyon yaptırabilirsiniz.