Uşak Seramik Sanayi A.Ş. firmasının borsada yer alması binlerce kişi tarafından takip ediliyor. BIST100 borsasında yer alan firmanın grafiği son zamanlarda yatırımcılarını endişelendiriyor.

USAK ismiyle Borsa İstanbul’da yer alan firmanın grafik değerleri Temmuz ayında pik yaptı. En büyük yükseliş olarak kayda geçen bu artışta hisse değerleri 38 TL’yi buldu.

Peki güncel Uşak hisse grafiği nasıl, değeri ne kadar?

2024 Eylül – Uşak Hisse Grafik Bilgisi

28 Eylül 2024 itibarıyla USAK ismiyle bulunan firmanın hisse grafiği düşük seyrinde ilerliyor. Temmuz ayında büyük bir yükseliş yaşayan hisse, her borsada olduğu gibi düşüş trendine girdi.

Güncel olarak borsada %2,96 oranında düşüşle güne devam eden Uşak hisse, 11.160 bandında seyrediyor. Yorumcular tarafından direnç kanadı 10.98 olarak görülüyor. Destek kırılırsa bir sonraki destek ise 9.75 olarak belirtiliyor.

Son durumdaki Uşak hisse grafik bilgisi şu şekildedir:

Haber Resmi

Uşak Hisse Neden Düştü?

Düşüş sebepleri hakkında kesin bir bilgi vermek oldukça zordur. Çünkü borsada hisselerin dönem dönem yükselmesi ve pik yaptıktan sonra düşüşe geçmesi görülür. Şirketin sergilediği yatırımlar, planlar ya da alıcıların gösterdiği alış-satış davranışları değerlerin dalgalanmasına neden olur. En yüksek seviyesini yakaladıktan sonra Uşak hisse düşüş trendine girerek bu trendi devam ettirmektedir.

Uşak Hisse Yorum Nereden Takip Edilir?

Eğer güncel olarak Uşak hisse yatırımcısı olduysanız yorumlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Var olan USAK hisse yorumları; ekonomistler, deneyimli yatırımcılar ve diğer bilinen insanlar tarafından yapılmaktadır. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte Investing gibi sitelerde forum tartışmalarına da göz atabilirsiniz.

Haber Resmi

USAK Hisse Grafik Nasıl Yorumlanır?

Kripto ya da borsa yatırımlarında grafik yorumlaması yapmak gerekir. Grafiklerdeki direnç ve destek noktalarına göre alım satım yapmak her zaman güvenli hareket etmeyi sağlar. Kişilerin bu aşamada borsa grafiği yorumlama bilgisine ihtiyaçları bulunur. Yapılması gereken mutlak suretle grafik yorumlamayı öğrenmek ve buna göre hareket etmek olmalıdır.