Şanlıurfa altın fiyatları bu şehirde yaşayan vatandaşlar tarafından merak edilerek takip edilmeye devam ediyor. Altının en iyi yatırımlardan biri olmaya devam etmesiyle beraber ona olan talebin artması fiyatlarının saniye saniye öğrenilmesine neden oluyor. Geçtiğiniz günlerde gram altının kırdığı rekorla beraber Şanlıurfa altın fiyatları gündeminize sürekli geliyor ve sizler de bunu takip etmek istiyorsanız detayları bu yazı içerisinde bulacaksınız…

Şanlıurfa Altın Fiyatları Hakkında Detaylar

Şanlıurfa altın fiyatları tıpkı diğer illerde olduğu gibi sürekli değişkenlik göstermektedir. Düğünlerin vazgeçilmez hediyesi ve bununla beraber bir numaralı yatırım aracı olan altın, fiyatları konusunda araştırılmaya devam ediyor. Risksiz yatırım olarak görülen altınlarda çeşidine göre fiyat listeleri her geçen gün değişiyor. En çok merak edilenler ise şu şekilde sıralanabilir;

Cumhuriyet Altının Fiyatı Bugün İtibariyle Ne Kadar Oldu?

Cumhuriyet altını en çok satın alınan altınlar arasında yer alıyor. Şanlıurfa altın fiyatları cumhuriyet konusu da bu sayede vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılarak merak ediliyor. Peki Şanlıurfa’da Cumhuriyet altını ne kadar?

Cumhuriyet altını bugün itibariyle Şanlıurfa serbest piyasasına bağlı olarak 19.722,00 liradan satışa sunulmaktadır. Alış fiyatı ise 19.618,00 olarak belirlenmiştir.

Haber Resmi

Şanlıurfa Altın Fiyatları 22 Ayar Ne Kadar Oldu?

Şanlıurfa altın fiyatları arasında 22 ayar altın fiyatları tıpkı Eskişehir altın fiyatları gibi merak edilip sorgulanmaya devam ediyor. Özellikle düğün sahiplerinin sıklıkla tercih ettiği yatırım alanlarından biri olan 22 ayar altın ne kadar oldu sorusu taliplileri tarafından soruluyor.

Şanlıurfa serbest piyasasına bağlı olarak 22 ayar altının gram satış fiyatı bugün itibariyle 2.888,04 olarak gözlemlenmektedir. Alış fiyatı ise 2.743,02 olarak belirtilmektedir. 22 ayar bileziğin gram 2.762,47 alış fiyatı ise 2.750,35’tir.

Tüm bunlara ilave olarak 14 ayar ve 18 ayar altının gram fiyatı da merak edilenler arasındadır. 18 ayar altının gram fiyatı satış 2.130,06 alış ise 2.129,75 liradır. 14 ayar ise emsallerine göre daha uygun fiyatlı olarak belirlenmektedir. 14 ayar altının gram fiyatı satış fiyatı 2.466,80 alış fiyatı ise 1.630,06 olarak gözlemlenmektedir.

Şanlıurfa Altın Fiyatları Yarım Altın Ne Kadar?

Şanlıurfa halkının en çok tercih ettiği altın çeşitlerinden biri olan yarım altın yatırım araçları arasında başta gelmeye devam ediyor. Hal böyle olunca yarım altın almayı düşünenler fiyatları hakkında fikir sahibi olmak istiyor. Peki Şanlıurfa’da yarım altın fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa’da yarım altının fiyatı bugün itibariyle 9.897,00 liradan satılmaktadır. Alış fiyatı ise 9.810,00 olarak gözlemlenmektedir. İlerleyen günlerde fiyatında bir değişiklik olup olmayacağı ise bilinmemektedir.

Şanlıurfa Kuyumcular Odası Altın Fiyatları Ne Kadar?

Şanlıurfa Kuyumcular Odası tıpkı Eskişehir kuyumcu fiyatlarının belirlenmesindeki gibi Şanlıurfa kuyumcularına tavsiye edilen satış rakamları vermektedir. Bu rakamlar döviz kuruna bağlı olarak sürekli olarak güncellenmeye devam etmektedir.

Altın fiyatlarında belirleyici bir etkisi olan Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın güncel olarak belirlediği rakamlar altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte o altınlardan bazılarının Şanlıurfa Kuyumcular Odası tarafından belirlenen fiyatları;

Haber Resmi

Altının Çeşidi

Alış Fiyatı

Satış Fiyatı

Çeyrek

4,857.60

5,265.31

Yarım

9,715.19

10,091.84

Ziynet

19,430.38

19,986.99

22 Ayar Bilezik

2,745,178.80

2,803,162.81

Fiyatlar günler bilgileri içermekte olup bir yatırım tavsiyesi olarak verilememektedir. Çeşitli sebeplere bağlı olarak anlık değişim gösterebilir.

Şanlıurfa Altın Fiyatları Canlı Altın Fiyatları Nasıl Takip Edilir?

Şanlıurfa altın fiyatları canlı olarak çeşitli adreslerden ve yerlerden takip edilebilir. Gelecek planları arasında altını yatırım aracı olarak kullanmak isteyenler fiyat takibini nereden yapabileceklerini ise merak etmektedir. O yöntemlerden bazıları şu şekildedir;

İnternet tarayıcınızdan doğru bilgileri içerdiğini düşündüğünüz sayfaları takip ederek fikir sahibi olabilirsiniz. Buna ilave olarak müşterisi olduğunuz bankaların internet sayfalarından veya uygulamalarından anlık takip yapabilirsiniz. Haber kanallarının alt yazılarında veya köşe bilgilerinde an be an altın fiyatlarını gözlemleyebilirsiniz.

Bunlara ilave olarak Tükiye’de altının kalbinin altığı yer olarak bilinen Kapalı Çarşı’dan takip yapabilirsiniz. Döviz kurlarını belirten sayfalardan altın fiyatlarına dair güncel bilgileri alabilirsiniz.