Beşiktaş’taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde korku dolu anlar yaşandı. Lisede görev yapan bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Silahla ateş açan öğretmen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Beşiktaş’taki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hareketli anlar yaşandı. Öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Öğretmenin doldur boşalt yaptığı sırada silah ateş aldı. Güvenlik kulübesine isabet eden kurşun camları tuz buz etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, öğretmeni gözaltına aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasında gözaltına alınan öğretmenin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak çıktığı belirtildi.

Panik yaşanan olayda öğrenciler tahliye edilirken, olayda ölen ya da yaralanan kimse olmadı. Okula gelen polis ekipleri öğretmeni gözaltına aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden de olayla ilgili açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıçak ele geçirilmiştir.

Araştırmalarda; şahsın aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.