Miss Universe Türkiye 2024 yarışmasında tacın sahibi Almanya doğumlu 20 yaşındaki Ayliz Duman oldu. Yarışma, İstanbul Taksim'de bir otelde düzenlendi ve güzellik dünyasının dikkatle takip ettiği bu etkinlikte Duman, büyük bir başarıya imza attı. İkinci sırayı İlayda Anık, üçüncülüğü Sude Alkan, dördüncülüğü Ezgi Yalçın ve beşinciliği Menekşe Aras elde etti.

Haber Resmi

Ayliz Duman, Türkiye’yi 16 Kasım 2024’te Meksika’nın Mexico City kentinde düzenlenecek 73’üncü Miss Universe yarışmasında temsil edecek. Yarışma sonrasında duygularını paylaşan Duman, "Bu gece inanılmaz derecede heyecan vericiydi. Katkıda bulunan herkese içten teşekkür ediyorum. Bu yolculuk, tanıştığım harika insanlar sayesinde unutulmaz oldu" dedi.

Haber Resmi

Yarışmanın ardından sosyal medyada da aktif olan Ayliz Duman, çocukluk fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini duygulandırdı. Duman, aldığı destek ve olumlu yorumlara teşekkür ederken, güzelliğiyle ilgili çıkan estetik iddialarına da yanıt verdi. "18 yaşında dudak dolgusu yaptırdım, fakat bunun dışında tamamen doğallığımı koruyorum. Gelen yorumların çoğu olumlu olsa da 'estetik güzeli' diyenler de oldu," diye belirtti.

Haber Resmi

Ayliz Duman, Almanya’da doğup büyümüş bir isim ve 1.75 boyunda. İngilizce ve Almanca bilen Duman, şu anda üniversite sınavına hazırlanıyor. Eğitim hayatına da önem veren güzellik kraliçesi, kazandığı tacın ardından hem akademik hedeflerine hem de kariyerine odaklanmayı sürdürecek gibi görünüyor.

Haber ResmiHaber Resmi

Haber Resmi