Eskişehir’de evlenmek isteyenlerin ilk aradıkları yerler elbette ki çeyiz dükkanlarıdır. Peki Eskişehir’de ne nereden alınır? Uygun fiyatlı çeyiz ürünlerine ulaşmak için nereler ziyaret edilmelidir? İşte çeyiz hazırlayacaklar için mini bir rehber;

 

1 – Ebru Çeyiz Evi

Özellikle dikiş, nakış, mefruşat ürünleri bulunan Ebru dikiş evi kişiye özel tasarımları ile dikkat çekmektedir. Butik işletme özelliği taşıyan Ebru Çeyiz evi çeyiz ürünlerinizi özenle hazırlatabileceğiniz yerler arasındadır. Ebru Çeyiz Emek Mahallesi Öztürkler Sokak’ta bulunuyor.

2 – Yiğit Mağazaları

Mobilya, beyaz eşya, züccaciye, ev tekstili, halı, kilim gibi alışverişlerinizi hem online hem de elden taksit imkânı ile almanıza yardımcı bir mağaza zinciridir. İstanbul’da da birçok şubesi bulunan mağaza Eskişehir’de oldukça fazla müşteri potansiyeline sahiptir.  

Haber Resmi

3 – Espark Alışveriş Merkezi

Espark Alışveriş Merkezi aradığınız her şeyi tek yerde bulma imkânı sunan bir AVM konumundadır. İçerisinde bulunan onlarca mağazada aradığınız her şeyi uygun fiyat, taksit imkânı ve ödeme kolaylığı ile bulabilirsiniz.

4 – Gündoğdu Mobilya

Çeyiz ve yeni ev eşyalarının başında gelen mobilya alışverişini güvenle yapabileceğiniz mobilya mağazası Gündoğdu Mobilya ödeme kolaylığı ile yeni evlenenlere büyük hizmetler sunmaktadır. Ayrıca kampanyalardan yararlanarak daha uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz.