İç Anadolu şehri Eskişehir ile Marmara bölgesinin doğal güzelliği Bursa arasında sık sık ziyaretler yapılmaktadır. Şehirler arası dokuyu görmek, gezmek, öğrenmek ya da sağlık gibi sebeplerden dolayı bu ziyaretler gerçekleşmektedir. Ancak yola çıkanlar için Eskişehir Bursa arası kaç km merak edilmektedir.

Eskişehir Bursa arası kaç kilometre sorusu ve kaç saat süreceği konusunda gelin detaylara göz atalım.

Eskişehir Bursa Arası Kaç Km? Eskişehir ve Bursa Arası Yol Ne Kadar?

Yola çıkılacak konum, varılmak istenen il/ilçe durumuna göre kilometre konusu değişiklik göstermektedir. Çünkü günümüzde kullanılabilecek birden fazla yolculuk yöntemi yer almaktadır. Eskişehir merkezden Bursa merkeze kadar mesafenin 152 kilometre olduğu bilinmektedir. Ancak tren ile Eskişehir Bursa arası kaç km soracak olursanız 150 km cevabı verilebilmektedir.

Haber Resmi

Eskişehir Bursa Arası Kaç Saat Sürer? Otobüs, Tren ve Özel Araç ile

İki şehir birbirine yakın olduğundan dolayı günü birlik gidip dönebilirsiniz. Eskişehir Bursa özel araç ile 2 saat 7 dakika kadar sürmektedir. Otobüs ile Eskişehir Bursa mesafesi ise 2 saat 46 dakikaya uzanmaktadır. Son olarak tren ile Eskişehir Bursa yolculuğu yaklaşık 2 saat 10 dakikadır.

Gidilen yönteme göre güzergahlar değişeceği için net bir bilgi vermek oldukça zordur. Bundan dolayı özellikle otobüs gibi seferlerde uğranacak başka şehir olup olmadığını kontrol etmekte fayda vardır.