Didem Soydan ilginizi çekiyorsa ünlü modelin hayatını merak ediyorsunuz demektir. Her hareketi olay olan katıldığı davetlerde taşıdığı kıyafetlerle gündemden düşmeyen Soydan bulunduğu ortamların gözdesi olmaya devam ediyor.

Siz de ünlü modelin hayatının ayrıntılarını merak edip Didem Soydan kimdir diye soruyorsanız doğru adrestesiniz. Bu yazı içerisinde güzel modelin hayatına dair tüm sorularınızın cevaplarını bulacaksınız.

Didem Soydan Kimdir?

03.04.1994 tarihinde İstanbul’da doğmuş Türk manken ve oyuncudur. Aslen babası Arnavutluk göçmeni annesi ise Bulgaristan ve Yunanistan göçmenidir. Didem Soydan kaç yaşında sorusunu soranlar için 2024 yılı itibariyle 40 yaşındadır.

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel mağazasında kendisine Ümit Ünal tarafından modellik teklifi yapılınca kariyeri konusunda ilk ciddi adımı atarak defileye çıktı. Katıldığı defile ‘La Russie’ sayesinde Türkiye’nin ünlü modacılarının kadrajına girerek adını duyurdu.

Haber Resmi

Didem Soydan yaş aldıkça değerlenen güzel modeller arasına girerek Dünyaca ünlü bir kariyer elde etti. İtalya’da düzenlenen ‘Uluslararası Calzedonia Summer Show’ defilesinde pofyuma çıkan ilk Türk manken oldu. 2016 yılında ABD’ye yerleşerek kariyerine orada devam edeceğini duyurdu.

Didem Soydan boyu konusu ise hayatı ile alakalı merak edilen bir diğer konu haline geldi. Güzel model boyunu 1.76 cm olarak açıkladı.

Didem Soydan Oyunculuk Kariyeri

Modellikle yetinmeyen güzel manken 2012 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayarak ‘Uçurum’ dizisinde rol aldı. Soydan’ın rol aldığı diğer diziler arasında Mutlak Adalet, Aşk Yeniden ve Bir Hikayem Var yapımları da bulunmaktadır. Güzel mankenin dizi sektöründe yer aldığı projeleri aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Projenin Adı

Karakterin İsmi

Bir Hikayem Var

Nehir

Uçurum

Miroslava

Aramızda Kalsın

Yelda

Güzel Çirkin

Lena

Mutlak Adalet

Memur

Aşk Yeniden

İrem

Ayak İşleri

Sunucu

Didem Soydan Ailesi Kimdir?

Dünyaca ünlü modelin ailesi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Babasının tekstil işiyle uğraştığı bilinen Soydan çocuk dönemlerinde bu işten kaynaklı bir dönem İtalya’da yaşamıştır. Öte yandan güzel oyuncunun anaannesi ve dedesiyle daha yakın olduğu ve İstanbul’da yaşadığı süre zarfında onlarla kaldığı bilinmektedir.

2021 yılında katıldığı bir Youtube Programında ailesi hakkında bilgi vererek kendisinden bebek beklediklerini, evlenmesine gerek olduğunu düşünmediklerini belirtmiştir. Bu sözleri o dönem çok konuşuldu.

Didem Soydan Hangi Üniversite Mezunu?

Soydan’ın hayatı hakkında merak edilen bir diğer husus hangi Üniversitenin ne bölümünden mezun olduğudur. Güzel model İstanbul Üniversitesi Grafik Tasarımı bölümünden 2009 yılında mezun oldu. Fakat bu bölüm onun meslek tercihleri arasına girmedi.

Didem Soydan Mağazası Var mı?

Haber Resmi

Güzel mankenin kendisine ait bir markasının veya mağazasının olup olmadığı ise bir diğer merak konuları arasında yer alıyor. Yıllarca farklı tasarımların sergilenmesinde başrol olarak görev alan Soydan’ın moda sevdası herkes tarafından biliniyor. Tarzı ile de dikkat çeken güzel mankenin mağazası takipçileri tarafından araştırılıyor.

Soydan’ın stil danışmanı Umut Eker’in ortaklaşa açıktıkları Hole Acedemie mağazası Nişantaşı’nda hizmet vermeye devam ediyor. Bu mağazada Soydan’ın kendi sitili öne çıkıyor ve özel parçalar yer alıyor.

Didem Soydan Sevgilisi Var mı?

Yaşadığı bomba ilişkilerle de gündem de kalmayı başaran Didem Soydan sevgilisi var mı soruları ile de merak edilmeye devam ediyor. İlişkisini gözler önünde yaşamayı seven ünlü model katıldığı programlarda aşk hayatına dair cesur bilgiler vermekten kaçınmıyor.

Özellikle Can Bonoma, Burak Deniz ve Lider Şahinle yaşadığı aşkları akla gelenler ilkler arasında yer alıyor. İlişkilerinde devamlılığı esas alan güzel aşklarını kısa süreli yaşamıyor. Şimdilerde ise Soydan’ın hayatında kimsenin olmadığı biliniyor.

Didem Soydan Can Bonomo ile Neden Ayrıldı?

Didem Soydan ilişkileri denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan Can Bonomo evlenmesine rağmen yer yer ünlü modelle anılmaya devam ediyor. İki yıllık doludizgin ilişkilerine 2016 yılında son veren ikilinin neden ayrıldığı ise hala merak ediliyor.

Yaşadıkları ilişkinin noktalandığını duyurmalarının ardından ihanet iddiaları gündeme getirildi. Birçok magazin sayfası Can Bonomo’nun güzel modele ihanet ettiği haberini yazdı. Bu durum karşısında sessiz kalmaya dayanamayan Soydan bu iddiaları yalanlayarak aldatmanın söz konusu olmadığını belirtti.

Evliliğin eşinden dönen Soydan ve Bonomo çiftinin ayrılık nedeni yıllar sonra katıldığı programda yaptığı açıklama ile ortaya çıktı. Ünlü manken 2023 yılında katıldığı Youtube programında Bonomo ile kendisinin çocuk istemediği gerekçesiyle ayrıldıklarını duyurdu.

Açıklamasına ‘Aşık olduğum kişi evli, kendisinin ailesi var’ sözleriyle devam eden Soydan ‘Aşık olduğum kişi hala aynı’ ifadelerini kullandı. Bu kişinin Can Bonomo olduğu magazinciler tarafından iddia edildi ve Bonomo’dan konuyla ilgili açıklanma beklense de gelmedi.

Didem Soydan Instagram Adresi ve Takipçi Sayısı

Sosyal medyanın hayatınızın her alanına girmesiyle beraber merak ettiğiniz ünlülerin popülerlik seviyesini Instagram takipçi sayısıyla ölçmeye başlamış olabilirsiniz. Peki dünyaca ünlü model Didem Soydan Instagram uygulamasında kaç takipçiye sahip?

Birçok dünya markası ile çalışmasına rağmen Soydan’ın takipçi sayısı 1 milyona henüz ulaşamayarak 740 binde kaldı. Güzel mankenin ‘didemsoydan’ kullanıcı adıyla yer aldığı hesabında birbirinden güzel fotoğrafları bulunuyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan model doğal fotoğraflarıyla de beğenileri kazanıyor.

Didem Soydan Estetiksiz Hali Nasıldı?

Haber Resmi

Ünlü mankenin sosyal medya hesabında lise yıllarına ait fotoğrafını ’Not al Zümrüt gerçeği’ sözleryile paylaşmasının ardından estetik iddiaları çığ gibi büyüdü. Takipçileri bu muhteşem değişimin sebebini geçirdiği operasyonlara bağladı. Soydan’ın geçirdiği operasyonlar arasında şu listenin bunduğu iddia edildi;

Didem Soydan Hakkında Sık Sorulan Sorular

Konu dünyaca ünlü mankenler olduğu zaman aklınıza özel hayatı ile alakalı çeşitli sorular gelebiliyor. Özellikle Soydan her zaman aşk hayatı ve diğer paylaşımları ile gündemde kalarak konuşulmayı başarıyor. O halde güzel model hakkında sık sorulan sorular şu şekilde;

1- Didem Soydan Nerelidir?

Aslen babası tarafından Arnavut göçmeni olan Soydan’ın annesi Bulgaristan ve Yunanistan göçmenidir. Fakat kendisi 3 Nisan 1984 yılında İstanbul’da gözlerini dünyaya açtı.

2- Didem Soydan Ne Zaman Amerika’ya Gitti?

Amerika’dan sık sık yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken güzel başlarda takipçilerine konuyla alakalı yorum yapmasa da 2016 yılında kalıcı şekilde New York’a yerleştiğini duyurdu. O dönem Can Bonomo ile ilişki yaşayan Soydan’ın beraberliklerini bitirdiği de bu haberle ortaya çıktı.

3- Didem Soydan Türk mü?

3 Nisan 1984 doğumlu olan dünyaca ünlü Türk manken İstanbul doğumludur. Babası Arnavutluk göçmeni annesi ise Yunanistan ve Bulgaristan göçmenidir.