Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele vermeye devam ediyor. Spor kulübünün yaşadığı zorluklar sonrası bile milyonlarca taraftarı desteklemeye devam ediyor.

BAL yani Bölgesel Amatör Lig’de maçlarına çıkan Eskişehirspor forması ile taraftarlardan destek alıyor. Maddi anlamda zorluk yaşayan kulüp sattığı Eskişehir forması ile gelir elde ediyor.

Peki Eskişehirspor’a destek vermek isteyen taraftarlar Eskişehir forması nereden alabilir? Orijinal Eskişehir forması ne kadar? İşte konu hakkında detaylar!

Eskişehir Forması Nerede Satılıyor? Nereden Eskişehirspor Forması Alınır?

Şehrin spor kulübü Eskişehirspor resmi web sitesi üzerinden 2024-2025 sezonu formaları için satış adresini belirtti. Buna göre taraftarlar forma almak istediği takdirde https://www.crsspor.com/kategori/eskisehirspor-formalari adresi üzerinden sipariş verebiliyor.

Eskişehir forması incelendiğinde kadınlar ve erkeklere özel üretimler yapıldığı görülüyor. Hummel sponsorluğundaki formalarda kadınlara özel croplar varken üç değişik forma şekliyle üretim gerçekleşiyor.

Haber Resmi

Eskişehirspor Forma Fiyatları Ne Kadar?

Taraftarlar bütçesine uygun orijinal Eskişehir forması arıyor. Satın alınacak forma ve modele göre fiyatlandırmalar değişiklik göstermektedir. 22 Ekim 2024 itibarıyla Eskişehirspor Asil Siyah Forma 1.026 TL, Eti (sarı) forması da 1.026 TL olarak görülüyor.

Efsane çubuklu olarak tanıtılan üçüncü forma ile Anadolu Yıldızı adı verilen beyaz forma da 1026 TL olarak satıştadır.