1 ayda 10 kilo vermek kilo problemi olan herkesin çok istediği bir şeydir. Ama bu istek ancak istikrarlı bir diyet ile gerçekleştirilebilir. 1 ayda 10 kilo aldım ne yapmalıyım? 1 ayda 10 kilo verdiren diyetler nelerdir? İşte 1 ay içerisinde 10 kilo vermek hakkında sorulan bütün soruların cevabı!

1 Ayda 10 Kilo Vermek Mümkün müdür? 

1 ay içerisinde 10 kilo vermek mümkün mü sorusu yaz gelmeden önce forma girmek isteyen kişilerin aklını kurcalamak da olan bir sorudur. Bahsi geçen bu hedefi gerçekleştirmek oldukça zor olacaktır ama imkânsız değildir. 1 ay içerisinde diyet listesine uyan ve istikrarlı bir şekilde egzersizini yapan, yürüyüş yapmayı ihmal etmeyen kişiler 10 kilo verme hedefine ulaşmakta zorluk çekmez.

1 Ayda 10 Kilo Verdim Kadınlar Kulübü Yorumları

Kadınlar kulübü Kadınların birçok konuda fikirlerini, düşüncelerini ve tecrübeleri diğer kadınlarla paylaştığı, kadınlar arasında oldukça popüler olan bir platformdur. Kadınlar kulübünde birçok kullanıcının sağlıklı kilo vermek için limonlu suyu tavsiye ettiği görülmektedir. Sadece kadınlar kulübünde değil çoğu kişi ve diyetisyen tarafından limonlu su hızlı kilo vermek için önerilir.

1 Ayda 10 Kilo Verdiren Denenmiş Diyet Listesi

Haber Resmi

1 ay içerisinde 10 kiloya kadar zayıflamak isteyen kişiler sadece diyet listesini istikrarlı bir şekilde uygulamakla kalmayıp günlük yürüyüş de yapmalı. Bölgesel kilolardan muzdarip olan kişiler ise bu yönde spor ve egzersiz de yapmalıdır. Tabii ki kilo vermek isteyen kişiler sadece spor ve yürüyüşle kalmamalı ve diyet listesini de çok dikkatli bir şekilde uygulamalıdır. İşte istikrarlı bir şekilde uygulandığı vakit 1 ayda 10 kilo verdiren diyet:

  1. Gün diyet listesi:

Sabah: 

Öğlen:

Akşam:

Haber Resmi

  1. gün diyet listesi:

Sabah:

Öğle:

Akşam:

  1. gün diyet listesi:

Sabah:

Öğle:

Akşam:

1 Ayda 10 Kilo Almak Mümkün müdür?

Haber Resmi

1 ayda 10 kilo vermek isteyen kişiler gibi 1 ayda 10 kilo almak isteyen kişilerde vardır. Her ne kadar 1 ayda 10 kilo almak zor bir hedef olsa da imkânsız bir hedef değildir. Sağlıklı bir şekilde bu hedefe ulaşmak için kişinin öğünlerine tam tahıllı besinleri ve kuru baklagilleri dâhil etmesi tavsiye edilir. Bununla beraber her gün olmak üzere 1 yemek kaşığı bal, pekmez ve reçel gibi besinler tüketilmesi gerekir. Kuru yemiş ve birkaç porsiyon meyve tüketmekte bu hedef için destekleyici olur.

1 Ayda 10 Kilo Verdiren Kür Tarifi

Uzman diyetisyen Gamze Altınay’ın göbek eriten yoğurt kürünün tarifi:

Bütün bu malzemeleri karıştırdıktan sonra ek olarak bu karışımın üzerine yarım çay kaşığı tarçın ve karabiber eklenmesi tavsiye edilir.

1 Ayda 10 Kilo Vermek İçin Günlük Kalori Ne Kadar Olmalı? 

Kilo vermek için en önemli etken kalori kaybıdır. Bu da dengeli bir diyet listesi ve düzenli bir egzersiz programı ile mümkündür. Ama kalori kaybında dikkatli olunmalıdır. Dengesiz bir kalori kaybında vücudun enerji tüketim ve üretim mekanizmaları sekteye uğrayacaktır. Ve az gereğinden az alınan ve verilen kalori sonucunda tüm hayati organlar yeterli enerjiyi alamaz ve bu durumda kişinin sağlığını tehlikeye sokar.