Erkekler gerek saç-sakal tıraşı için gerekse bakımlar için kuaförlere gitmektedir. Eskişehir’de erkek kuaförleri bu açıdan gelişmiş ve tercih edilir alanlardan bazılarına sahiptir. Eğer gittiğiniz adreste memnun olmak istiyorsanız en iyi Eskişehir erkek kuaförleri ile tanışmalısınız.

Peki Eskişehir’in en iyi erkek kuaförleri hangileri? Gelin birlikte göz atalım.

Eskişehir’in En İyi Erkek Kuaförleri Hangileri?

Listede yer alan kuaförler arama motorlarında araştırılmış olup en yüksek yıldıza sahip olan adreslerden seçilmiştir. İşte, Eskişehir’in en iyi erkek kuaförleri…

1 – Gloss Erkek Kuaför / Berber

Tepebaşı ilçesinde yer alan Gloss Erkek Kuaför merkeziyetçi alanı sayesinde kolay ulaşılabilir bir yapıya sahiptir. Haftada tek gün kapalı olan bu erkek kuaförü Google’da 5 üzerinden 4,9 puan alarak en iyiler arasında yer edinmiştir. Kapanış saati ise 21:30 olarak belirlenmiştir.

Haber Resmi

2 -Sloon HY

Odunpazarı, Eskişehir’in gelişmiş ilçelerinden olup sayısız erkek kuaförü barındırmaktadır. Saloon HY bu alanlarından sadece birisidir. Kapanış saati 21:00 olan kuaför 7 yıldan uzun bir süredir hizmet vermesiyle öne çıkmaktadır.

3 – Special Hair Desing Art Eskişehir

Klasik saç ve sakal kesiminden ziyade bakım yapmak, kişiye özel saç tasarımı oluşturmak için açılmış bir alandır. Special Hair Desing Art, 20 yıldan uzun bir süredir hizmet vermesiyle adını duyurmuştur. Tepebaşı’nda bulunan bu adresin kapanış saati diğerlerinde olduğu gibi 21:00 olarak belirlenmiştir.

4 – Cool Hair Style

Haber Resmi

Beş üzerinden 4,9 gibi yüksek bir puan alan Cool Hair Style, 5 yıl kadar hizmet vermektedir. Beş yıldan uzun süredir hizmet veren erkek kuaförü diğerleri arasından sıyrılmaktadır. Odunpazarı’nda yer alan en iyi erkek kuaförü kapanış saati olarak 22:00 belirlemiştir.

5 – Salih Yılmaz Berber Shop | Eskişehir'in En İyi Erkek Kuaförleri

Tepebaşı’nda yer alan Eskişehir’in en iyi erkek kuaförleri arasında Salih Yılmaz Berber Shop yer almaktadır. 22:00 itibarıyla kapanış yapan erkek kuaförü 10 yıla yakın bir süredir hizmet vermesiyle bilinmektedir. Google’da 5 üzerinden 4,9 yıldız almasıyla öne çıkmaktadır.