1 – Ayten Usta Aynalı Kahve

Eskişehir’de Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesinde bulunan meşhur Ayten Usta bölgede 150 yıllık bir geçmişe sahiptir. Aynı zamanda Aynalı Kahve olarak bilinen mekânda daha çok Osmanlı Selçuklu dönemine ait lezzetler bulunmaktadır.

Haber Resmi

Anadolu’nun lezzetleri ile birleştirilmiş çeşitli kahvaltısı ile tercih sebebi olmaya devam etmektedir. Günün her saati yiyebileceğiniz farklı gözleme çeşitleri de Aynalı Kahve’de mevcuttur.  Mekâna gitmeden önce mutlaka rezervasyon yapmanız önerilir.

2 – Doyuran Kahvaltı Salonu

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir’in en ünlü kahvaltı mekanlarından biridir. Özellikle kahvaltı konusunda uzmanlaşmış bir mekan olan Doyuran Kahvaltı Salonu’nda keyifli hafta sonu kahvaltıları yapabilirsiniz. Farklı lezzette gözlemelerde deneyebileceğiniz mekân kahvaltı fiyatları 200-400 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Haftanın her günü açık olan mekânda vejetaryen yemek seçeneklerinin olması da en büyük avantajlardan biri olarak gösterilebilir.

Haber Resmi

3 – Tomurcuk Çi Börek ve Kahvaltı

Eskişehir’in simgelerinden biri olan çi börek denemek istiyorsanız mutlaka bu mekânı ziyaret etmelisiniz. Odunpazarı’nda bulunan bu mekânda gözleme ve börek çeşitleri de mevcuttur. Haftanın her günü sabah 09:00 işe 22:00 arasında açık olan mekan öğrenciler tarafından çok sevilmektedir.