Eskişehir’de hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler için istedikleri konseptlere uygun çok farklı seçeneklerde ve kapasitede yüzlerce düğün salonları bulunmaktadır. Peki hangi düğün salonu kimler için uygun? İşte en büyük ve en çok tercih edilen düğün salonları ve merak edilenler;

Eskişehir’in En Büyük 10 Düğün Salonu

Eskişehir’de kapasite ve mekân olarak en büyük, ferah ve tercih edilen ilk 10 düğün salonu şunlardır;

1 – Divan Express

Haber Resmi

Hoşnudiye mahallesi Şahin Caddesi 738 sokakta yer alan düğün salonu Eskişehir’in en şık ve kaliteli balo salonudur. Masal tadında bir düğün isteyen çiftlerin tercih ettiği düğün salonu yaklaşık 450 kişiliktir. İyi bir düğün alternatifi isteyenlere hizmet sunan Divan Express geniş otoparkı ile konuklarınızı da düşünüyor. Yemekli ve yemeksiz seçenekleri ile tercih tamamen size bırakılmıştır.

2 – Rokka Garden

Şehrin yoğunluğundan uzaklaşıp sessiz ve sakin bir ortamda düğün yapmak isteyenlerin tercihidir. Bahçesinde yaklaşık 1200 kişi ağırlayabilecek kapasiteye sahiptir. Aynı zamanda çocuklu misafirleriniz için çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Çam ağaçlarının altında romantik konsepti ile Eskişehir’in düğün için tercih edilen mekanlarındandır.

3 – Salon Lidya Park

Eskişehir’in uzun yıllardır nişan, düğün ve kına organizasyonunda hizmet veren salonudur. Toplamda 750 kişilik kapasitesi ile oldukça geniştir. Kına organizasyonları için farklı konseptler sunan salon yemekli veya yemeksiz organizasyonlar yapmaktadır.

4 – Şehri Davet Düğün Salonu

Haber Resmi

200 kişiden 1500 kişiye kadar arttırılabilen alanı ile sık tercih edilen düğün salonlarından biridir.  şık tarzı ile ister kır düğünü ister kapalı salonda düğün seçeneği sunmaktadır.

5 – Can Düğün Salonu

Yaklaşık 18 yıllık bir düğün salonu olan Can Düğün Salonu Eskişehir’in en eski düğün salonlarında biridir. 500 kişilik kapasitesi ile çiftlerin en mutlu günlerine ortak olmayı kendilerine hedef edinen işletmede yemekli yemeksiz seçenekler bulunuyor. Eskişehir Devlet Hastanesi sırasında bulunan düğün salonun ulaşımı da oldukça kolay.

6 – Es Planet Garden Düğün Salonu

1500 kişilik yeşil alana yayılmış düğün salonu kır düğünü isteyenler için adeta biçilmiş kaftan. Şık sunumları, yemekli yemeksiz seçenekleri ile düğünlerin vazgeçilmezleri arasına girebilecek bir düğün salonudur. Yaklaşık 500 araçlık otoparkı ile konuklara da rahatlık sağlanmaktadır.

7 – The Garden Düğün Salonu

Haber Resmi

Eskişehir Batıkent Mahallesi’nde yer alan düğün salonu şık tasarımı ile dikkat çekiyor. 1200 kapasitesi ve güler yüzlü ekibiyle bugüne kadar çiftlerin memnuniyetini toplamış bir düğün salonudur. Kır düğünü, ya da farklı konseptlere uygun alanları ile her zevke hitap ediyor.

8 – Tasigo Hotel

Eskişehir’in en güzel seyir tepesinde bulunan Tasigo Hotel lüks, ihtişam ve konforu bir arada isteyenler için tasarlanmış bir düğün salonudur.  Burada yemekleri ve ikramlıkları şeflerle birlikte seçme imkânı da sunulmaktadır.

9 – Çırağan Park Düğün Salonu

Hanedan ve Şehzade olmak üzere iki farklı salonu bulunur. Bir salonu 400 bir salonu 800 kişilik kapasiteye sahiptir. Olası olumsuz durumlara karşı sizi düşünen salon elektrik kesintilerine karşı akü bulunduruyor.

10 – Saffron Hotel

Merkezi konumda bulunan şık otelde düğün organizasyonlarınızı eksiksiz gerçekleştirebilirsiniz. Yemekli ya da yemeksiz seçenekleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan salonda her şey çiftler için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.