Gönül Dağı, ilk yayınlandığı andan itibaren milyonlarca kişi tarafından sevilerek izleniyor. Dizinin 100 küsür bölümü aşması ve buna rağmen reyting rekorları kırması buna en güzel örnek oluyor.

Yeni sezon Gönül Dağı son bölüm izle seçeneği bu yüzden araştırılıyor. Yayın hayatına geri dönen dizinin son bölümünü izlemeyenler merakla son bölümü araştırıyor.

İşte, Gönül Dağı son bölüm izleme seçeneği…

TRT 1 Gönül Dağı Son Bölüm İzle | 21 Eylül Cumartesi

Her Cumartesi TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Gönül Dağı 21 Eylül Cumartesi akşamı 145.bölümü ile ekrana geldi. Taner’in babasını bulma macerası, Cemile’nin yaşadıkları herkesi duygulandırdı.

İşte, izleyemeyenler ve merak edenler için Gönül Dağı son bölüm izleme seçeneği…

Gönül Dağı 146. Bölüm Fragmanı İzle

Sevilen dizi Gönül Dağı sadece son bölümüyle değil gelecek bölümleriyle de merak konusu oluyor. Son bölüm sonrası kısa sürede Youtube hesapları üzerinden fragman yayınlandı.

Fragmanı şimdiden binlerce kişi tarafından izlenen dizinin yine reytinglerde birinci olması bekleniyor. Nefes kesen olaylar, duygusal anları ile izlemek isteyenler için 146.bölüm Gönül Dağı fragmanı şu şekildedir:

TRT 1’in Sevilen Dizisi Gönül Dağı Hangi Gün Yayınlanıyor?

Siz de diziye yeni başladıysanız ya da başlamak istiyorsanız geç kalmış sayılmazsınız! Dilerseniz Gönül Dağı konusu olan hikayeyi kaldığı yerden izleyebilir ve aynı heyecanı paylaşabilirsiniz.

Gönül Dağı her Cumartesi saat 20.00 itibarıyla TRT 1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Sevilen dizi reytinglerde gösterdiği performansla uzun bir süre daha devam edecek gibi duruyor.

Geçmiş bölümleri izlemek isterseniz Gönül Dağı Youtube hesabına göz atabilirsiniz. Buradan son bölümü, bölüm kesitlerini ve gelecek bölümün fragmanına ulaşmanız mümkündür.