TRT 1 yayınladığı dizileri, yapımlarıyla dikkat çeken ulusal televizyon kanalıdır. Uzun süreden sonra yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı belki de son yılların en etkili dizilerinden birisi haline geldi.

Aileye dair kavramları, ikili ilişkileri, geçmişe özlemi ve dahası birçok konudaki mesajıyla milyonlarca kişi tarafından Gönül Dağı çok sevildi. Gönül Dağı konusu ile değil aynı zamanda oyuncularıyla da özümsenen bir dizi haline geldi.

Binlerce evde hafta içi aynı gün ekranların başına geçilmesini sağlayan bu dizi 6.sezonuna start verdi. Yıllardır hikayesine devam eden dönem dönem oyuncuları değişen yapımın reytinglerde birinci sırada olmasına şaşırmamak gerekiyor.

Yalnız ilk defa izleyecekler için Gönül Dağı hangi gün yayınlanıyor, yeni sezonda günü değişti mi sorusu önem arz ediyor. Bu aşamada televizyon ekranında anbean izlemek istiyorsanız yayın gününe dikkat etmeniz şart.

Peki Gönül Dağı hangi gün yayınlanıyor, saat kaçta?

TRT 1 Gönül Dağı Hangi Gün Yayınlanıyor?

Haber Resmi

Bahsi geçen dizi haftalık bir dizi olduğundan haftada sadece bir gün ekranlara geliyor. Akşam kuşağında yayınlanan yapım haberlerden sonra başlayıp önce özet bölümüyle izleyicilere sunuluyor.

Son bölümü izleyicilere hatırlattıktan sonra yeni bölümüyle ekrana gelen Gönül Dağı tek bir bölümde hem mutluluk hem dram hem de geçmiş gibi farklı konuları ele alabiliyor.

Gönül Dağı hangi gün yayınlanıyor sorusunu merak ediyor gibisiniz. Diziyi yayınlandığı ilk anda izlemek için her Cumartesi TRT 1 ekranlarında olmanız gerekiyor. Her Cumartesi yeni bölümüyle (bir aksaklık olmadığı müddetçe) izleyicilerle buluşuyor.

Gönül Dağı Dizisi Saat Kaçta?

Haber Resmi

Dizilerin başlangıç saatleri genel olarak benzerlik gösteriyor. Ana haberlerin bitiminden sonra saat 20:00 itibarıyla dizinin başladığı görülüyor.

Akşam sekizde dizinin öncelikle özet kısmı izleyicilere sunulmaktadır. Özet bölümünü izlemek isteyenler için oldukça etkili bir yöntemdir.

Fakat özet istemeyenler için yaklaşık saat 21:00 itibarıyla yeni bölüm başlıyor. Televizyon, Tabii platformu üzerinden canlı olarak izleme yapmak mümkün oluyor.