Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün ulusal ve uluslararası birçok yarışmada ödül ve madalya kazanan su altı görüntüleme sporcusu Erkan Balk, dünya şampiyonluğuna yenisini eklemek üzere Arnavutluk’a gidecek.

Bu kapsamda Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) 20. Sualtı Fotoğraf ve 6. Sualtı Video Dünya Şampiyonası Arnavutluk’un tarihi şehri Saranda’da gerçekleştirilecek.

7-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada Eskişehir’in gururu Erkan Balk, 2023 yılında Küba’da elde ettiği dünya şampiyonluğunun ardından yeni bir şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Küba’da olduğu gibi Erkan Balk’a dalışta body Akın Bağcılar eşlik edecek. 3 Ekim’de Arnavutluk’a gidecek olan şampiyon sporcumuza başarılar dileyen Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen, Balk’ın hem Eskişehir’in hem Türkiye’nin gururu olduğunu belirterek, “Kalbimiz başarılı sporcumuz Erkan Balk ve ona eşlik edecek Akın Bağcılar ile olacak. Yine bize büyük gurur yaşatacaklarına inanıyor, üstün başarılar diliyorum.” dedi.