Eskişehir Türkiye’nin aktivite ve sosyal etkinlik anlamında en gelişmiş şehirlerinden biridir. özellikle üniversite şehri olması ve çok fazla etkinliğe ev sahibi yapılması nedeniyle şehirde birden fazla toplantı salonu bulunmaktadır. Bu salonlar içerisinde en büyük ve donanımlı olan Vehbi Koç Kongre Merkezi’dir.

Vehbi Koç Kongre Merkezi

Haber Resmi

Eskişehir’de Fuar Kongre Merkezi çatısı altında toplanan Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi oditoryum ve 4 farklı toplantı salonu ile hizmet vermektedir. Özellikle oditoryum şehrin tüm etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek kapasitede olması ile dikkat çekiyor. Toplamda 750 kişilik kapasitesi ve şehrin en donanımlı altyapıya sahip salonu olma özelliği bulunuyor. Diğer özellikleri ise şu şekilde;

Haber Resmi

Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi, şehrin tüm etkinlik planını organize edebilecek şekilde inşa edilmiştir. Ayrıca sürekli güncellenen etkinlik takvimi ile sanatseverlere ev sahipliği yapmaktadır.

Vehbi Koç Kongre Merkezi Nerede?

Şehrin en büyük altyapısına sahip kongre merkezi olan Vehbi Koç Kongre Merkezi, 71 evler mahallesi, çevre yolu 114/2 Odunpazarı/Eskişehir’de bulunur.