Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdenin ardından Fiat’ın tanıttığı Doblo ile ilgili de bir müjde geldi.

Fiat Doblo Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 Seçimleri öncesinde ticari araç alacaklara ÖTV indirimini duyurmuştu. İndirimden hafif ve ağır ticari araçların tamamı faydalanacak. Böylece aracını değiştirmek isteyen esnaflar ticari araçlarını sıfır ticari araçlarla değiştirebilecek. Üstelik ÖTV farkı da ödemeyecek.

Doblo 644.900 TL'den Satılacak

Ticaretle ilgilenenlerin vazgeçemediği ticarilerden Fiat Doblo, 644.900 liradan satışa sunulacak. Sürücü ve yolcu hava yastıkları donanımı ile güvenliğe önem veren Doblo, opsiyonlar eklenerek yarı otomatik park asistanı ile de satın alınabilecek.

Doblo Haziran 2023 Fiyat Listesi

Doblo Haziran 2023 fiyat listesi şöyle: NOT: Eklenti ve opsiyonlarla fiyatlar değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için bayinize başvurunuz.

Yeni Doblo Özellikleri

Tasarımıyla ezber bozan Doblo, manuel ve otomatik viteste 1499 cc motor seçeneği ile geliyor. Dizel motorlar gelen Doblo, manuel viteste 100 HP/250 Nm 6 ileri, otomatik vites seçeneğinde ise 130/300 Nm 8 ileri vitesle geliyor.
fiatprofessional.com’da yer alan Doblo’nun diğer özellikleri ise şu şekilde:
  • 12 adet aktif ve pasif Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi
  • Sürücü yorgunluk tespit sistemi ve yorgunluk uyarı asistanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ÖTV Müjdesi 

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 Seçimleri öncesinde yaptığı konuşmada esnafa ÖTV müjdesi vermişti. Erdoğan şu ifadeleri kullanmıştı: "Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnaflarımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek.Tüm bu konularla ilgili detaylar Hazine ve Maliye Bakanı Bakanlığımız tarafından ayrıca açıklanacaktır. ÖTV muafiyeti uygulamasının da esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni Meclis faaliyete geçtiğinde ilk yapacağımız yasal düzenlemelerden biri bu olacak."