Eskişehir 222 Motosiklet Derneği, Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerde farkındalık yaratmaya devam ediyor. Dernek, Hava İkmal Bakım Merkezi Anaokulu ve 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu öğrencilerinin topladığı mavi kapakları teslim aldı.

Okulların sıfır atık projesi kapsamında dönem boyunca topladıkları mavi kapaklar, Eskişehir 222 Motosiklet Derneği yönetici ve üyelerine teslim edildi. Etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler, Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası'nı renkli gösterilerle kutladı.

Dernek Başkanı yaptığı açıklamada, "Bu kapaklar ile tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olanlara ulaşmayı hedefliyoruz. Şu ana kadar 11 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza yardımcı olduk ve bu kampanyayı sürekli hale getirerek daha fazla insana ulaşmak istiyoruz" dedi.

Kutlama programı, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle sona erdi. Dernek yetkilileri, öğrencilerin ve öğretmenlerin çevre bilincine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Eskişehir 222 Motosiklet Derneği, sosyal sorumluluk projeleriyle hem farkındalık yaratmaya hem de ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber Resmi

Haber Resmi

Haber Resmi