Kızıl Goncalar ne zaman sorusu fenomen dizinin izleyenleri tarafından merak edilmeye başlandı. Efsane şekilde sezon finali yapan dizinin sevenleri yeni sezonu heyecanla bekliyor. Cüneyd karakterinin annesinin ölümüyle ilgi her detayı öğrenmesi izleyenleri ekrana kilitledi. Reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar ne zaman diye merak ediyorsanız aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bu yazı içerisinde bulacaksınız.

Kızıl Goncalar Ne Zaman Başlıyor?

NOW Tv’nin çok konuşulan dizisi Kızıl Goncalar 19. Bölümü ile sezona veda etti. Eylül ayının gelmesiyle beraber dizilerin yeniden ekrana gelmeye başlaması sevilen dizinin izleyicileri tarafından Kızıl Goncalar ne zaman başlayacak sorusunun sorulmasına neden oldu. Sizler de fenomen diziyi merak edip sorunun cevabını arıyor olabilirsiniz. O halde Kızıl Goncalar ne zaman oynayacak?

NOW Tv’den çok beklenen sorunun cevabı geldi. Kızıl Goncalar 2. Sezona 30 Eylül Pazartesi günü merhaba diyecek. Çapıcı hikayenin tutkunları çok izlenen dizinin yeni bölümlerine çok yakında kavuşacak.

Haber Resmi

Kızıl Goncalar Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Eğer henüz fenomen diziyi izleyeme başlamadıysanız ve Kızıl Goncalar ne zaman hangi kanalda yayınlanıyor sorularına cevap arıyorsanız sorularınız cevapsız kalmayacak. İkinci sezona bomba gibi hazırlanan yapımın tüm detayları sizler için hazır.

Yayın hayatına 18 Aralık 2023 tarihinde NOW TV ekranlarında bomba gibi başlayan dizi seyircisinin gönlünü kısa sürede fethetti. Bu tarih Kızıl Goncalar ne zaman başladı sorusuna cevap arayanlar için de önemli bir ayrıntı olmaya devam ediyor. Diziye baştan başlamak isteyen seyirciler ilk bölüm ve son bölüm arasındaki zaman dilimini merak ediyor. Reyting rekorları kıran dizi yeni sezonda da NOW Tv’de yayımlanmaya devam edecek.

Kızıl Goncalar Canlı İzle Linkine Nasıl Ulaşılır?

Kızıl Goncalar ne zaman oynuyor yayımlandığı tarihte internet üzerinden nasıl izleyebilirim diye düşünüyor olabilirsiniz. NOW Tv ekranlarında izleyici ile buluşan bu diziyi kesintisiz bir keyifle izlemek istiyorsanız yine aynı kanalın canlı yayını takip etmelisiniz.

Yapmanız gereken 30 Eylül Pazartesi günü saat 20.00 sularında tarayıcınızdan NOW TV’nin internet sayfasını girerek canlı yayın linkini takip etmenizdir. Öte yandan App Story ve Play Story uygulamalarından telefonunuza kanalın uygulamasını indirerek tek tuşla dizi keyfini yaşayabilirsiniz. İnternet adresinden takip etmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.

Kızıl Goncalar Canlı İzle Link

Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Linki

Haber Resmi

Kızıl Goncalar ne zaman devam edecek sorusunun yanı sıra en çok merak edilen bir diğer konu çarpıcı sezon finalini nereden izleyebileceğiniz oluyor. Yeni sezon yayımlanmaya başlamadan önce final bölümünü izlemek ya da unuttuysanız tekrar hatırlamak istiyor olabilirsiniz. Yapmanız gereken Kızıl Goncalar dizisi resmi Youtube sayfasından bölümü bulmak veya aşağıdaki linke tıklamak.

Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Link

Kızıl Goncalar Fragman Yayımlandı mı?

Kızıl Goncalar yeni sezon için bomba gibi hazırlık yaparken 20. Bölümün ilk fragmanı geçtiğiniz günlerde yayımlandı. Sezonu heyecanla bekleyen seyirciler için meraklı bekleyiş devam ederken kanaldan yeni sezonun ilk fragmanı geldi. Kısa sürede 2 Milyon insan tarafından izlenen fragmanın linkine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kızıl Goncalar Yeni Sezon İlk Fragman İzle Link

Kızıl Goncalar 20 Bölüm Fragman Kesitinde Yaşananlar

Kızıl Goncalar ne zaman yeni sezona başlıyor sorusu merak edilirken gelen 2. Sezon fragmanıyla izleyenlerin kafası karıştı. Cüneyd’in ilk sezonun sezonun final sahnesinde uçurumun ucunda kaybolmasıyla beraber seyirciler heyecanla karaktere yeni sezonda ne olacağını merak etti.

Yeni sezon fragmanında Cüneyd’in ölmediğini bir sahil kenarında denize bakarak intikam yemini ettiğini görüyorsunuz. Öte yandan dedenin katil zanlısı olarak tutuklanan Meryem’in hapishanede bıçaklanarak yere düştüğü görülüyor. Sadi Hüdayi Güneş’in ise yeni sezonda çok dahi hain planlar için zemin hazırladığı veriliyor. Kısacası fragmanda verilen kesitler şu şekilde sıralanabilir;

Kızıl Goncalar İlk Bölümleri İçin Yorumlar

Yayımlanmaya başladığı ilk günden itibaren kemik bir izleyici kitlesi oluşturan dizinin seyirciyi nasıl etkilediği merak edilerek araştırılıyor. Yeni sezon için Kızıl Goncalar ne zaman sorusu gündemi meşgul ederken diziye ilk kez başlamak isteyenler ilk iki bölüme gelen yorumları heyecanla takip ediyor.

Sizler de izlemek istediğiniz dizinin seyirci yorumlarından etkileniyorsanız bu bölümlerin analizleri ve oyuncu kadrosunun canlandırdığı karakter isimlerinden en ilgi çekenleri sizler için hazır.

Oyuncunun Adı

Karakterin İsmi

Özgü Namal

Meryem Tezel

Özcan Deniz

Levent Alkanlı

Mert Ramazan Demir

Cüneyd Güneş

Erkan Avcı

Sadi Hüdayi Güneş

Hazal Türesan

Beste Özdemir Alkanlı

Mina Demirbaş

Zeynep Tezel

Esma Yılmaz

Mira Alkanlı

Kızıl Goncalar 1. Bölüm Yorumları

Haber Resmi

Dokuz ay önce ilk bölümü yayımlanan fenomen dizinin resmi Youtube kanalında paylaşılan 1. Bölümü 15 milyon izlenerek bir rekora imza attı. Hal böyle olunca seyirci yorumlarının önü ardı kesilmedi.

Özgü Namal’ın uzun yılların ardından ekranlara merhaba demesi izleyenlerin en çok ilgisini çeken noktalardan biri haline geldi. Meryem karakterine hayat veren Namal’ın oyunculuğu takdir topladı.

Mert Yazıcıoğlu ilk bölümde en çok konuşulan oyuncu oldu. Genç yeteneğin ekranlar için ender bulunan bir karaktere hayat vererek üstesinden gelmesi seyircinin beğenisini kazandı. Oyunculuğu ise izleyenleri mest etti.

Cüneyd ve Zeynep ikilisi arasında ki uyum çok beğenildi. Seyirci ikilinin sahnelerinin arttırılmasını talep ederek sevgisini dile getirdi. Bu iki masum âşık ilk bölümden bu yana izleyicinin takdirini toplayarak gündeme gelmeye devam ediyor. Birinci bölümün ekranlara gelmesinin ardından 2. Bölüm Kızıl Goncalar ne zaman sorusu en çok sorulan soru oldu.

Kızıl Goncalar 2. Bölüm Yorumları

Bomba gibi başlayan ilk bölümün ardından 2. Bölüm de yayımlandığı gün izleyiciyi ekrana kilitleyerek reyting rekoru kırdı. İkinci bölümü canlı izleyemeyenler kanalda paylaşılan bölüme 10 milyon izlenme kazandırarak bir nevi beğenisini dile getirdi.

Hayatın gerçeklerini anlattığı düşünülen dizi çarpıcı konu ve farklı karakterleri ekrana getirmesiyle seyircisi tarafından ‘eşsiz bir yapım’ yorumlarını aldı. Tarikatlara ve seküler hayatlara değinen dizinin bu farklılıkları izleyiciyi en çok etkileyen nokta oldu.

Bu bölümde de Zeynep ve Cüneyd karakterinin klasik dizi aşklarından farklı olarak yaşadıkları masum iletişim izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Karakterlere can veren genç yeteneklerin oyunculukları çok beğenildi.

Kızıl Goncalar Ne Zaman Hakkında Sık Sorulan Sorular

Kızıl Goncalar ne zaman sorusunun çok fazla sorulması dizinin büyük bir kitleye hitap etmesinden kaynaklanıyor. Yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan yapım hakkında farklı sorular da gündeme geliyor. İşte kafaları meşgul ederek çok sorulan sorular.

1- Kızıl Goncalar Ne Zaman Başlayacak?

Yeni sezonu heyecanla beklenen fenomen dizinin ilk bölümü 30 Eylül Pazartesi günü Now TV ekranlarında izleyicinin karşısına geliyor. Dizinin her zaman ki gibi saat 20.00’da başlaması bekleniyor.

2-Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Hangi Gün?

İlk sezonu 18 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen dizi başlamasının ardından her Pazartesi yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıktı. İkinci sezonda da dizinin yeni bölümleri Pazartesi günleri NOW TV ekranlarında verilecek.

3- Kızıl Goncalar Hangi Tarikat Anlatıyor?

İsmailağa Cemaati’nin kız çocuklarının küçük yaşta evlendirilmesiyle gündeme gelmesinin ardından dizinin de bu konuya ele almasıyla beraber adı geçen tarikatın anlatıldığı iddia edildi. İsmailağa Cemaati’nin Kızıl Goncalar dizisinin yayımdan kaldırılmasını talep etmesi de bu iddiaların doğru olduğuna yorumlandı.