Zafer Partisi Eskişehir Teşkilatı Sözcüsü Burak Gündüz, Cumhur İttifakı’nın liderlerine yönelik sert eleştirilerde bulunarak, Türk milletinin sabrının taştığını ve vatan hainlerinin affedilmeyeceğini söyledi.

Burak Gündüz,”Dün, Cumhur İttifakı'nın ortağı Devlet Bahçeli ve ana muhalefet partisi genel başkanı Özgür Özel'in adeta bebek katili Abdullah Öcalan'ı aklamaya çalışan sözlerine tanık olduk.

Türk milletinin gözünün içine baka baka, katillerle pazarlık yapmaya çalışan bu zihniyet, ihanetin ta kendisidir! Peki ne dediler? Bahçeli, Öcalan gelsin, mecliste PKK’yı silah bırakma çağrısı yapsın diyerek akıl almaz bir teklif sundu. Özgür Özel ise bu ihaneti bir adım daha öteye taşıyarak, "Kürtlere bir devlet teklif ediyorum" dedi. Açıkça ifade ediyorum, bu teklifleri yapanların bu topraklarda yeri yoktur!

Buradan soruyorum: Şehitlerimizin kanı üzerinden yapılan bu pazarlıkların hesabını kim verecek? Bebek katili Öcalan bile emin olun, bu söylemleri duyduğunda “ÇÜŞ ARTIK!” demiştir!

Türk milletinin şehitlerine, gazilerine, yetim kalan evlatlarına bunu nasıl anlatacaksınız? Sordunuz mu kahraman gazilerimize?

Sordunuz mu eli, gözü, kolu, bacağı olmayan yiğitlere?

Vatanı için canını feda eden askerlerimizin ailelerine sordunuz mu?

Türk devleti, vatan hainlerini asla mükafatlandırmaz, cezalandırır! Tarihimizde vatana ihanet edenlerin ödüllendirildiği görülmemiştir. Türk töresi neyi emrediyorsa onun gereği yapılır.

Bebek katili Öcalan’a sorulacak tek soru vardır: "İdam edilmeden önce son arzun nedir?" Türk milletinin huzuru için yapılması gereken budur.

Buradan Bahçeli ve Özel'e sesleniyorum:

Türk milletinin sabrını taşırmayın! Vatanın namusunu, şehitlerimizin kanını siyasi pazarlıklarınıza malzeme yapmayın! Bu millet hainleri de, onların destekçilerini de affetmez! Cumhuriyetimizin 101. yılında, teröristlerle pazarlık yapanların sonu tarihin çöplüğüne gömülmek olacaktır.

Biz Zafer Partisi olarak tüm vatanseverleri partimizin çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Bu millet hainleri de, onların işbirlikçilerini de unutmaz ve günü geldiğinde gereken cevabı verir. Sözlerimi vatan şairi Namık Kemal’in şu dizeleriyle tamamlıyorum: "Halkına zulmü reva gören bir anlayışı lanetliyoruz. Zulüm ile abad olunmaz" ifadelerini kullandı.