Eskişehir Durum Özel Haber

Sivrihisar, Eskişehir - Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, göreve geldikten sonra hızla çalışmalara başladığını ve her sorunu kısa sürede çözmek için gayret gösterdiğini belirtti. Başkan Dökmeci, "Verdiğimiz sözlerin arkasındayız, zamanla hepsini gerçekleştireceğiz" diyerek Sivrihisar halkına şeffaf bir yol haritası sunduklarını bildirdi.

Sivrihisar pazar yeri ile ilgili önemli bir açıklama yapan Habil Dökmeci, her yağmurda mağdur olan esnaflar için yeni bir proje müjdesi verdi. Önceki yönetimin pazar yerini mevcut caddeye taşımasının hem esnafı hem de hemşehrileri mağdur ettiğini belirten Dökmeci, "Bu yönetimin izinden gitmeyeceğiz" dedi. Yeni pazar yeri projesi ile ilgili çalışmalara başladıklarını ve projeyi Ağustos'un ikinci haftasında herhangi bir sıkıntı çıkmaması durumunda açıklayacaklarını ifade etti. Dökmeci, "Esnafımıza rahat bir nefes aldıracak bu pazar projesini hayata geçireceğiz" diyerek, Sivrihisar'da yaşanan ve her yağmurda büyük sıkıntı çeken esnafın sorununu kökten çözeceklerini vurguladı.

Bu yeni proje, Sivrihisar halkı ve esnafı tarafından merakla bekleniyor. Habil Dökmeci'nin açıklamaları, pazar yerinin daha uygun bir alana mı taşıyacağı yoksa projenin kapalı bir pazar yeri mi olacağı merak konusu oldu. Ne olursa olsun bu proje ürünlerinin zarar görmesini önlemeyi ve her türlü olumsuz hava koşulunda dahi sorunsuz hizmet vermeyi amaçlıyor.

Haber ResmiHaber ResmiHaber ResmiHaber Resmi