Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin temizlik emekçilerinden oluşan Eko Şov Ritim Grubu'nun konseriyle başladı. Katılımcılar, konserde çalınan şarkı ve marşlara eşlik ederek coşkulu anlar yaşadı. Ayrıca, Belde Evi kursiyerleri de stant açarak el emeklerini sergiledi. Şenlikte, çocuklar için düzenlenen aktiviteler de büyük ilgi gördü.

Şenlikte konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Bu güzel etkinlikte bir aradayız. Kadınlarımızın yer aldığı her program çok özel oluyor. Eskişehir’de kadınların varlığı her yerde hissediliyor; hepinize teşekkür ediyorum. Bu şenlik, şehrimize yeni gelen üniversite öğrencilerine hoş geldin etkinliği gibi. Eskişehir, öğrenci kardeşlerimizin kıymetini en iyi bilen illerden biridir. Dayanışma ile güzel şeyler yapıyoruz. Belde Evleri’ndeki kursiyerlerimiz de stant açarak katkıda bulundu. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Canan Adlım, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Sülbiye Bilen, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.