ads
DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
G.ALTIN 2,987.04 ₺
Ç.ALTIN 5,061.83 ₺
ATA 20,928.43 ₺
BİLEZİK 2,823.48 ₺

2025 Kış Elbisesi Modası İçinizi Isıtacak

Genel Gündem
Yayınlama: 20 Ekim 2024 Pazar 20:21 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Esra Belge

Kış modası artık etkisini gösteriyor. 2025 kış elbisesi modası tercih edecekler tarafından merak ediliyor. Peki ama bu senenin modası ne olacak?

2025 Kış Elbisesi Modası İçinizi Isıtacak

2025 kış elbisesi modası kadınların yakından takip ettiği bir durum oluşturuyor. Yeni modadan uzak kalmak istemeyenler kış ayı için dolabını hazırlamaya başladı bile!

Söz konusu moda olunca yaz ve kış aylarında ayrı etki oluşturuyor. Kış modası daha soğuk renklerin yer aldığı bir hava yaratıyorken farklı tasarımlarıyla da öne çıkıyor.

Kış Elbisesi Modası 2025 Yılında Nasıl Olacak?

Geçmiş yıllardan tanıdığımız parçalara ek olarak yeni kış modası da dolaplarda etkisini gösteriyor olacak. Genel olarak 2025 kış elbisesi modası ve kış modasına dair detaylar şu şekildedir:

Süet Etkisini Gösterecek

Haber Resmi

Eskiden sık kullanılan süet kumaşlar bu sene de moda olarak geri dönüyor. Süeti ayakkabılarda, elbiselerde görebileceğiz. Özellikle süet çantalar sık sık kullanılıyor olacak. Kahverengi, taba ya da bordo renkler öne çıkacak.

Bol Paça Pantolon ve Elbiseler Öne Çıkıyor

Haber Resmi

Bol dökümlü kış elbisesi modelleri öne çıkacak. Pantolonlarda da bol paçalar etkisini gösterecek. Özellikle pantolonlarda yırtık olmayan düz kumaştan üretilen parçaları sık görebileceğiz.

Sıfır Yaka Kalın Örgülü Hırkalar

Haber Resmi

Hırkalar kış elbisesi modası için vazgeçilmez haldedir. Sıfır yaka kalın örgülü hırkalara mutlaka dolabınızda yer vermelisiniz. Günlük ve şık davetlerde kullanabilirsiniz.

Bol Paça Eşofmanlar

Haber Resmi

Türkiye’de ne denli etki yaratır bilinmez ama 2025 kış elbise modasında bol paça eşofmanları görmek mümkün olacak.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code