Türkiye Güzeli İdil Bilgen nerede? 15 gün önce Bingöl’de göreve başlaması gereken İdil Bilgen’den neden haber alınamıyor?

Türkiye'nin En Çok Konuşulan Kadını Nerede?

Bir anda Türkiye’nin en çok konuşulan kadını olan Türkiye’yi Miss World Güzellik Yarışmasında temsil edecek olan Türkiye güzeli İdil Bilgen nerede?

Bingöl'e Atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen Görevine Başlamadı!

Geçtiğimiz aylarda Bingöl’de bir aile sağlığı merkezine ataması yapılan güzeller güzeli doktor Bilgen’in göreve başlamadığı konuşuluyor. Peki, İdil Bilgen’den neden haber alınamıyor?

Türkiye Güzeli İdil Bilgen Doktorluk Yapmayacak mı?

Mesleğine olan aşkı ve isteği ile gündeme gelen Türkiye Güzeli İdil Bilgen, Bingöl’deki görevine başlamadı. Gelecek aylarda Dünya Güzellik Yarışmasına katılacak olan Bilgen’in doktorluk yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Memuriyete Başlamak İçin Azami Süreyi Kaçırdı!

İdil Bilgen, ataması yapılan memurların, memuriyete başlamak için tanınan azami süresini doldurduğu biliniyorken, Bilgen’in nerede ne yaptığı merak ediliyor? Peki, sizce İdil Bilgen doktorluk yapacak mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Türkiye Güzeli İdil Bilgen'den Haber Alınamıyor!

Son Instagram paylaşımı 5 hafta önce olan, henüz atandığı göreve başlamayan ve bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmayan Bilgen nerede? Henüz güzellik kraliçemizden bir haber yok!