ads
DOLAR 34.07 ₺
EURO 38.06 ₺
G.ALTIN 2,820.40 ₺
Ç.ALTIN 4,695.17 ₺
ATA 19,412.44 ₺
BİLEZİK 2,618.96 ₺

Eskişehir Gece Eğlence Mekanları

Blog
Yayınlama: 11 Nisan 2023 Salı 11:51 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Ayesoft Yazılım

Eskişehir Gece Eğlence Mekanları

Eskişehir Gece Hayatı Eskişehir denildiğinde ilk akla gelen hareketli ve eğlenceli yaşam tarzıdır. Eskişehir eğlence mekanları öğrenciler ve gençler için sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenme imkanı sunuyor. Burada hayat gece başlar! Birbirinden güzel rakı balık mekanları, publar, meyhaneler, kulüpler.. Hepsi bu şehrin gözdesi! Türkiye'nin her yerinden eğlence yerleri ile tanınan bu kent, mekanları ile yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı olmuştur. Eskişehir'e gelip Barlar Sokağına adım atmayan kimse yoktur. Bu renkli sokak; birçok güzel anıya, eğlenceli dakikalara şahit oldu. Fasıl eşliğinde rakı geceleri, başınızı döndürecek son ses müziğin arasında sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmek bu şehrin geleneği! Alkol kültürü fazla olan şehir halkına, bu mekanlar olmazsa olmazdı zaten. Gündüzü ayrı gecesi ayrı dinamik olan şehir, eğlence alanında da en öne çıkan kentlerden. Her bütçeye uygun fiyatları ile doyumsuz eğlence yaşayacağınız Eskişehir geceleri, en keyifli anlarınıza eşlik edecek. Eskişehir'de eğlenebileceğiniz en iyi mekanları sizler için derledik. Yılların Neyzen Meyhanesi'nde anason kokusu içinde kaybolurken, Fakülte'nin dansına kapılmaya ne dersiniz? Her bütçeye uygun eğlence mekanları ile Türkiye'nin dört bir yanından ilgi çeken Eskişehir, öğrenci dostu fiyatlarından yıllardır ödün vermiyor. Eskişehir barlar sokağı ve meyhaneleri ile eğlencenin en iyi adresidir. Barlar sokağından geçerken elinde şarap şişesi ile "Seviyorum" diye bağıran Recep Dayı seni hala unutmadık! Tatlı sarhoşluğu ve güler yüzü ile gönüllerde taht kuran Recep dayımızı 2021 yılında son yolculuğuna uğurlarken, sokağın her bir köşesine sözlerini kazıdık. "Seviyorum" deyişlerin hala aklımızda.. Şimdi gelelim bu güzel şehrin en deli dolu eğlence mekanlarına.

Eskişehir Gece Eğlence Mekanları Listesi

Nam-ı değer öğrenci şehrinin eğlencesi ün kazanmazsa olmazdı. Bu canlı hayata biraz daha yakından bakalım. Şehrin her köşesinde bulunan eğlence mekanlarının her biri birbirinden kaliteli olsa da biz sizler için birkaç tanesini listeleyeceğiz. Eskişehir gece eğlence mekanları listesi:

Eskişehir Meyhaneleri

Önceliğimiz tabii ki rakı balık yapan restoranlar olacak. Bu mekanlarda fasıl eşliğinde kendinizi bulacaksınız. Ellerinizi sallayarak müziğe eşlik ederken, tatlı sarhoşluğunuzun en keyifli anlarını yaşamaya hazır mısınız? Eskişehir meyhaneleri arasından en iyilerini sizler için derledik.

Fosforlu Cevriye

Haber Resmi

Fosforlu Cevriye Dansözleri, canlı müzikleri ile grup eğlencelerinin adresi olan Fosforlu Cevriye; şehrin en ünlü mekanlarından. Arkadaş grubu ile gidilebilecek en güzel mekanlardan olan bu yerde eğlenceye doyamayacaksınız. Üstelik fiyatları verilen hizmete göre gayet makuldür. Ayrıca after party organizasyonu için halk tarafından tercih edilir. Haftanın her günü 18:00-02:00 saatleri arasında hizmet veren mekan için randevu almayı unutmayın.

İki Tek Yeni Nesil Meyhane

Haber Resmi

İki Tek Meyhane Küçük ama eğlencenin adresi olan İki Tek Meyhane, rakı için tercih edilen Eskişehir'in en taze mekanlarından biridir. Özel gün organizasyonları için harika paketler sunar. Pazartesi günleri kapalı olup, diğer günler 16:00-02:00 saatleri arasında açıktır. Randevu almayı unutmayın.

Okuyunuz: Eskişehir Barlar Sokağı Nerededir? Barlar Sokağı’na Nasıl Gidilir?

Ho Sete Meyhane

Haber Resmi

Ho Sete Meyhane Şarap ve rakının yanına et menüleri ile unutulmaz bir gece yaşatır. Ho Sete, son zamanların en gözde mekanlarından. 2 tane şubesi bulunmaktadır. Haftanın her günü 17:00-02:00 saatleri arasında hizmet veren mekan için randevu almayı unutmayın.

Alaçatı Rum Meyhanesi & Restaurant

Haber Resmi

Alaçatı Rum Meyhanesi Alaçatı Rum Meyhanesi & Restaurant ile geceye Ege havası katmaya ne dersiniz? Mavi ve beyaz renkli konsepti ile Ege esintisi olan bu mekan, şehrin en iyilerinden. Haftanın her günü 13:00-02:00 saatleri arasında hizmet veren mekan için randevu almayı unutmayın.

Neyzen Meyhanesi

Haber Resmi

Neyzen Meyhanesi Eskişehir barlar sokağında bulunan Neyzen Meyhanesi, yıllardır sabit lezzetini koruyor. Balıkları ise bir efsane! Rakı balık yapmak için gidip pişman olmayacağınız ender mekanlardandır. Haftanın her günü 14:00-02:00 saatleri arasında hizmet veren mekan için randevu almayı unutmayın.

Mayday Meyhane

Haber Resmi

Mayday Meyhane Davullu zurnalı bir mekan arıyorsanız Mayday tam da size göre! Barlar sokağının vazgeçilmez adresi olan bu mekan, doyumsuz eğlencesi ile yıllardır yerini koruyor. 13:00-02:00 saatleri arasında hizmet veren mekan için randevu almayı unutmayın.

Afilli Eskişehir

Haber Resmi

Afilli Eskişehir Bu mekanda canlı müzik yok, sohbet var. Biz yine de söylemeden geçemedik. Afilli Eskişehir, diğer meyhanelerden farklı konsepti ile biliniyor. Hafif müzik eşliğinde rakı balığın yanına yalnızca sohbetiniz keyiflensin istiyorsanız bu mekan tam da size göre! Üstelik Eskişehir'in en kaliteli balıkçılarından. Giderseniz lokum levrek yemeyi unutmayın. 17:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Randevu sistemi ile çalışır.

Üvercinka Meyhane

Haber Resmi

Üvercinka Meyhane Üvercinka ile geceye başlamaya ne dersiniz? Üvercinka Meyhane, Eskişehir Barlar Sokağı'nda bulunmaktadır. İşletme 14:00-00:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Okuyunuz: Eskişehir'de Gece Hayatı Nasıl?

Eskişehir Barlar Sokağı

Eskişehir'in en gözde yerlerinden olan barlar sokağı, yıllardır gençlerin vazgeçilmez tek adresi! Öğrenci dostu fiyatlarıyla gündeme gelen bu mekanlar, uygun fiyatlı eğlence imkanı sunar.

No46 Eskişehir

Haber Resmi

2 katlı salaş bir mekan olan No46 Eskişehir, uygun fiyatlarını yıllardır koruyor. Arkadaş grubu ile gidip eğlencenin tadına varmak istiyorsanız bir uğrayın deriz. Haftanın her günü 10:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hangover STATION

Haber Resmi

Hangover STATION Üstü kulüp, altı bar.. İster kulüp kısmında kendinizi dansın ahengine bırakın, isterseniz bar alanında biranızı yudumlayın. Her şekilde eğlencenin dibine vuracağınız Hangover STATION, şehrin en iyilerinden. Haftanın her günü 10:00-04:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Social Eskişehir

Haber Resmi

Social Eskişehir Yine öğrenci dostu bir mekan, yine uygun fiyata eğlence! Social Eskişehir'in canlı müziğine kendinizi bırakmaya ne dersiniz? Haftanın her günü 12:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Las Vegas Live

Haber Resmi

Las Vegas Live Canlı müziğin adresi Las Vegas Live! Eskişehir barlar sokağında bulunan bu mekan, yıllardır sabit kalitesini koruyor. Haftanın her günü 12:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Peyote

Haber Resmi

Peyote Yine barlar sokağının vazgeçilmez eğlence adreslerinden biri! Peyote'de bir bira yudumlayarak kendinizi müziğin akışına bırakın. Haftanın her günü 14:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Diesel Pub

Haber Resmi

Diesel Pub Eskişehir barlar sokağındaki mekanlar sayarak bitmez. Bu sokağın eğlence adreslerinden biri de Diesel Pub! Haftanın her günü 10:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Olympos Cafe Bar

Haber Resmi

Olympos Cafe Bar Bu mekanın canlı müziği sizi alıp götürecek. Gençler için en ideal mekanlardan olan Olympos Cafe Bar, barlar sokağındaki yerini sabit hizmeti ile yıllardır koruyor. Haftanın her günü 12:00-02:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Eskişehir eğlence mekanları ile ünlü bir şehir. Bu öğrenci şehri yalnızca gençlerin değil 7'den 70'e herkesin eğlenmeyi sevdiği bir kenttir. Şehre adımınızı attığınız ilk andan enerji dolu bu sesleri duyarsınız. Hareketli, dinamik ve eğlence doluşu burayı yaşanabilir kılıyor. Ayrıca mekanlar özel gün organizasyonları için uygundur. Yeni evlenecek çiftler, mezun olan öğrenciler.. Kutlama yapmak için neyi bekliyorsunuz? Eskişehir eğlence mekanlarının uygun ve zengin içerikli organizasyon paketleri ile unutulmaz anılar biriktirin. Sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte yapacağınız kutlamalar, en keyifli hatıralar olarak sizde saklı kalacak. Sizin Eskişehir'de en sevdiğiniz mekanlar neresi? Görüşleriniz için yorumlar alanında buluşabiliriz.

Eskişehir Barlar Sokağı ve Gece Hayatı videomuzu izlemek için:

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code